SI TË NA NDIHMONI

Siç thuhet në paragrafin 8. Burimet e Marrëveshjes për Bashkëpunimin e Shoqatave, Rrjeti nuk i ka (posedon) mjetet e veta për mbledhjen e kontributeve, por mbështetet(shfrytëzon) në strukturën menaxheriale dhe administrative, të vënë në dispozicion nga njëra prej Shoqatave të Koordinimit, që përzgjidhet here pas here në mes të të gjitha shoqatave.

Nga muaji gusht 2013 KIM Onlus nga Roma ka marrë përsipër përgjegjësinë për të menaxhuar raportet dhe dokumentat sipas legjislacionit aktual ekonomik të gjitha transaksionet financiare në lidhje me menaxhimin e rrjetit dhe kontributet e mbledhura nga shumë përkrahës të projektit Guariamoli.

Nëse edhe ju jeni te bindur në iniciativën tonë, mundë të na ndihmoni të rritemi me një kontribut në:

KIM ONLUS
Banca Popolare Etica
IT 52 C 05018 03200 000000107373
BIC/SWIFT CCRTIT2T84A
Caus. GUARIAMOLI-PROJEKTI

Nëse dëshironi më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni !

"IlMioDono" është një shërbim i ofruar nga UniCredit SpA, regjistruar në agjencitë e identifikuar UniCredit Banca, UniCredit Banca di Roma dhe Banco di Sicilia, për të promovuar takime mes të organizatave jo-fitimprurëse dhe të atyre që dëshirojnë të mbështesin me një aktivitet të kontributeve non Fitimi. Banka, ndërsa duke marrë kritere të përshtatshme të përzgjedhjes për pranimin në shërbimin e verifikimit të përmbajtjes së botuar, nuk ka kontroll mbi përdorimin e donacioneve të dedikuara për organizatat jofitimprurëse në vend dhe nuk mban përgjegjësi në lidhje me zbatimin e nismave të përshkruara në "Zona e faqes ilMioDono.

Aktualisht shoqatat e mëposhtme paraqiten, së bashku me të tjerët, në listën e shoqatave që janë pjesë e "IlMioDono", me projekte të gjitha në lidhje me të cilat ju lehtë mund të ndihmojnë duke klikuar mbi logon Shoqatat:

Cosmohelp Cosmohelp
Tel.+39 0546 622661 Fax.+39 0546 625995
Faenza (RA)
https://www.ilmiodono.it/it/organizzazioni/?id_organizzazione=384
KIM KIM
Tel.+39 06 66514479 Fax.+39 06 66514479
Roma
https://www.ilmiodono.it/it/organizzazioni/?id_organizzazione=831
AGEBEO e Amici di Vincenzo AGEBEO e Amici di Vincenzo
Tel.329 05622896 Fax.080 5593527
Bari
https://www.ilmiodono.it/it/organizzazioni/?id_organizzazione=1757

Iniciativa të shpejt të reja që ju mund të zbuloni duke vizituar "IlMioDono".

Marreveshje    Logo