Të jetë në dispozicion për të tjerët, dhe të kenë të tjerët

 • NjĂ« fĂ«mijĂ« me PaolĂ«n
  Një fëmijë me Paolën
  Më 27 korrik 2017, ajo u privua, e rrethuar nga dashuria e familjes së saj, i dashur mik, gruaja, mamaja Paola Brivitello.Pasi që Paola ynë i dashur ka ndarë idetë e Guariamolit për një kohë të gjatë, ...(cont.)
  e premte, 1 shtator 2017

 • Team For Children: TEEN ZONE, FILLOJM!
  Team For Children: TEEN ZONE, FILLOJM!
  Lajme të mira sa i përket projektit të Team For Children Onlus "Teen Zona": me në fund fillojm! Konferenca për shtyp u mbajt më 2 dhjetor në ora 13 në Aula Magna të Spitalit Pediatrisë së Padovës. Në ...(cont.)
  e premte, 23 dhjetor 2016

 • Oceane kthehet nĂ« Costa d'Avorio, vajza e shpetuar nga akuza e magjis
  Oceane kthehet në Costa d'Avorio, vajza e shpetuar nga akuza e magjis
  Marthe dhe Oceane janĂ« kthyer nĂ« Afrik pas tetĂ« muajve qĂ«endrimi nĂ« vendin tonĂ« pĂ«r tĂ« shĂ«ruar vajzĂ«n.  Ocean ka lindur me njĂ« defomim tĂ« rendĂ«, ka qĂ«nĂ« e akuzuar pĂ«r magji nĂ« fshatin e Kosta Avorio ...(cont.)
  e mërkurë, 29 qershor 2016

 • Angazhimi i KIM
  Angazhimi i KIM
  PĂ«rpjekjet e mĂ«dha tĂ« mediave tĂ« vendosura nga KIM OJQ tĂ« RomĂ«s, anĂ«tare e Koordinimit tĂ« Rrjeti Guariamoli  dhe referent i ekonomisĂ«, ka filluar tĂ« japin frytet e tyre. Aktivitetet e shumta humanitare ...(cont.)
  e mërkurë, 22 qershor 2016

Menaxhimin e pacientëve
Në Itali në spitale:
DABA KIM, ALEXANDRU KIM, ARKHIP CosmoHelp, MERI CosmoHelp, MWANZAM AZIZ KIM, TEMESGEN CosmoHelp, WINTA CosmoHelp
Ditëlindjet e fundit dhe të ardhshme:
REJAN (10 vjet , KIM), SAFA (16 vjet , KIM), LEDION (4 vjet , ANA MOISE), NEVILLE ISRAEL (4 vjet , Patronesse ), ALZAN (11 vjet , CosmoHelp), PETRE VALENTIN (15 vjet , KIM), RRON (12 vjet , ), KIDANEMARIAM (12 vjet , KIM), NAZARIY (15 vjet , KIM), GESIANA (7 vjet , KIM), PECULIAR OSAOSEMWEN (8 vjet , ANA MOISE), DIAMANT (8 vjet , ), RIFAT (19 vjet , ), MIKIYAS (8 vjet , ANA MOISE), MARIA ANDREA (16 vjet , Nonna Anna), RAYANE (10 vjet , KIM), AMAR (4 vjet , ANA MOISE), OMER (5 vjet , KIM), SOKHNA KHADIDIATOU (14 vjet , CosmoHelp), ALEXANDRA (18 vjet , KIM)