Të jetë në dispozicion për të tjerët, dhe të kenë të tjerët

 • NjĂ« fĂ«mijĂ« me PaolĂ«n
  Një fëmijë me Paolën
  Më 27 korrik 2017, ajo u privua, e rrethuar nga dashuria e familjes së saj, i dashur mik, gruaja, mamaja Paola Brivitello.Pasi që Paola ynë i dashur ka ndarë idetë e Guariamolit për një kohë të gjatë, ...(cont.)
  e premte, 1 shtator 2017

 • Team For Children: TEEN ZONE, FILLOJM!
  Team For Children: TEEN ZONE, FILLOJM!
  Lajme të mira sa i përket projektit të Team For Children Onlus "Teen Zona": me në fund fillojm! Konferenca për shtyp u mbajt më 2 dhjetor në ora 13 në Aula Magna të Spitalit Pediatrisë së Padovës. Në ...(cont.)
  e premte, 23 dhjetor 2016

 • Oceane kthehet nĂ« Costa d'Avorio, vajza e shpetuar nga akuza e magjis
  Oceane kthehet në Costa d'Avorio, vajza e shpetuar nga akuza e magjis
  Marthe dhe Oceane janĂ« kthyer nĂ« Afrik pas tetĂ« muajve qĂ«endrimi nĂ« vendin tonĂ« pĂ«r tĂ« shĂ«ruar vajzĂ«n.  Ocean ka lindur me njĂ« defomim tĂ« rendĂ«, ka qĂ«nĂ« e akuzuar pĂ«r magji nĂ« fshatin e Kosta Avorio ...(cont.)
  e mërkurë, 29 qershor 2016

 • Angazhimi i KIM
  Angazhimi i KIM
  PĂ«rpjekjet e mĂ«dha tĂ« mediave tĂ« vendosura nga KIM OJQ tĂ« RomĂ«s, anĂ«tare e Koordinimit tĂ« Rrjeti Guariamoli  dhe referent i ekonomisĂ«, ka filluar tĂ« japin frytet e tyre. Aktivitetet e shumta humanitare ...(cont.)
  e mërkurë, 22 qershor 2016

Menaxhimin e pacientëve
U kthye në shtëpi në 14 ditët e fundit:
GEDEON KIM
Në Itali në spitale:
ABDALBARI KIM, ARKHIP CosmoHelp, CRISTIAN IONUT KIM, EMMANUEL KIM, IBTESAM KIM, KOUANA MOHAMED KADER KIM, MERI CosmoHelp, MWANZAM AZIZ KIM, NATO KIM, SERIGNE MALICK Patronesse , TEMESGEN CosmoHelp, WINTA CosmoHelp
Ditëlindjet e fundit dhe të ardhshme:
AMIN (4 vjet , ), RRUSTEM (15 vjet , ), LULJETA (15 vjet , SOS Infanzia Mondo), NAHOM (12 vjet , KIM), ABDULMUEZ EMAD MOHAMED (3 vjet , ), ROEL (4 vjet , Patronesse ), SARMINA (3 vjet , CosmoHelp), EDA (6 vjet , ), ERAND (10 vjet , ABC PC), KAON (5 vjet , ANA MOISE), YLLI (3 vjet , ANA MOISE), ARSA (8 vjet , ANA MOISE), ILIONA (11 vjet , ANA MOISE), BESFORT (3 vjet , ), ARIOLA (10 vjet , ), DENIS (6 vjet , KIM), IRIS (11 vjet , ), OUIJDANE (3 vjet , CosmoHelp), SENAD (10 vjet , ), TASNEEM ALI AMHIMMID (3 vjet , KIM), ARJESA (5 vjet , ), MOHAMMED ADIL NAMUQ (2 vjet , Pobic ), SAMIRE (16 vjet , ANA MOISE), XHESINA (7 vjet , ), DRIT (13 vjet , ), ANISA (13 vjet , ANA MOISE), KRENAR (11 vjet , ), MAHMMOUD (1 vjet , KIM), ADRIATIK (13 vjet , )